Totaalrenovatie

OBR renoveert je huis, appartement of kantoor van links naar rechts en van boven tot onder. Bovendien staan we je graag bij met het nodige advies. Bij een totaalrenovatie komt namelijk heel wat kijken: bouwvergunning, EPB-aangifte, materiaalkeuzes, projectcoördinatie, … een doordachte aanpak is cruciaal om een verbouwproces tot een goed einde te brengen. Wij verzamelen alle technische expertise onder één dak. Kortom, op OBR kan je bouwen!

Interieurrenovatie & uitbreidingen

Badkamer, keuken of een ander renovatieproject in gedachten? OBR is jouw betrouwbare partner die zorgt voor de planning, uitvoering en opvolging.

OBR interieur renovatie badkamer lavabo zwarte kraan vernieuwen regio Geel

Badkamer

Of je nu kiest voor een kleine ‘badkamermake-over’ of gaat voor een totale badkamerrenovatie van A tot Z: OBR helpt graag je droombadkamer realiseren.

OBR totaalrenovatie vastgoedkantoor regio Geel vernieuwen realisaties

Keuken

Uitgekeken op de ouderwetse look van je keuken? Of versleten keukendeurtjes? Met een keukenrenovatie op maat combineren we functionaliteit & design.

OBR realisaties zolderverdieping interieurrenovatie sauna

Andere projecten

Nood aan extra ruimte? OBR breidt je woning graag uit met een aanbouw, een leefveranda of zelfs een volledig extra verdieping.

Wil je oprecht renoveren?

Heb je verbouw- of renovatieplannen? We zitten graag vrijblijvend samen om te luisteren naar jouw dromen en ze te helpen realiseren.