Totaalrenovatie

Wat we deden

Een totaalrenovatie om U tegen te zeggen. Van de stripwerken tot een piekfijne interieurafwerking om duimen en vingers van af te likken. We realiseerden een frisse woonkamer met gezellige elementen in eiken fineer. Een matchy bureau, keuken en inkom kon uiteraard niet ontbreken.

Totaalrenovatie

Wat we deden

Vroeger het gekende volkscafé ‘Bij Nieke’, vandaag “Bar Bier”: een gezellig restaurant inclusief pittig Aziatisch streetfoodconcept. ’s Avonds gaan de stoelen aan de kant en gooi je je benen los op opzwepende beats. Wij renoveerden dit pand tot een nieuwe creatieve, hippe en stijlvolle hotspot in Herentals.

Badkamer

Wat we deden

In deze badkamer combineren we twee populaire badkamertrends: met zwarte accenten creëer je een strakke, luxueuze uitstraling en de tegels in marmerlook scheppen een natuurlijke sfeer. De massief eiken kolomkast voegt tenslotte nog wat extra gezelligheid toe.

OBR interieur renovatie badkamer bad realisaties regio Geel
OBR interieur renovatie badkamer metamorfose lavabo zwarte kraan regio Geel
OBR totaalrenovatie tegels zwarte accenten realisaties regio Geel

Totaalrenovatie

Wat we deden

Een zwembad omtoveren tot een vastgoedkantoor: dat noemen wij een heuse metamorfose. Het resultaat is functioneel en tegelijk erg opvallend. De bar vormt bijvoorbeeld een leuke eyecatcher en de speciale crushed velvet verftechniek geeft net dat tikkeltje extra cachet. 

OBR totaalrenovatie vastgoedkantoor regio Geel office realisaties vernieuwing
OBR totaalrenovatie vastgoedkantoor regio Geel realisaties office
OBR totaalrenovatie vastgoedkantoor regio Geel verbouwing bar

Zolder

Wat we deden

Heerlijk ontspannen in je eigen sauna na een dag hard werken of in het weekend… het is een droom voor velen. Wij realiseerden een sauna op de zolderverdieping. Samen met een badkamer, zithoek en 2 slaapkamers. De strak afgewerkte inbouwkasten bieden de nodige opbergruimte.

OBR realisaties zolderverdieping slaapkamer inbouwkast regio Geel
OBR realisaties zolder zithoek regio Geel
OBR realisaties zolderverdieping interieurrenovatie sauna

Wil je oprecht renoveren?

Heb je verbouw- of renovatieplannen? We zitten graag vrijblijvend samen om te luisteren naar jouw dromen en ze te helpen realiseren.