Over OBR

Een woning, appartement of kantoor gekocht en nog heel wat renovatiewerk voor de boeg? Ons team van meer dan 20 vakmannen staat je bij om jouw totaalrenovatie tot een goed einde te brengen. Zaakvoerder Kevin Bens houdt van oprecht renoveren. Dat betekent niet alleen alles tot in de puntjes voorbereiden en afwerken, maar ook persoonlijk en eerlijk communiceren. In goede en kwade dagen. Samen creëren we…

Ongelooflijk Bangelijke Renovaties 😉

Jouw renovatie
in 4 stappen

Luisteren
Tijdens een eerste gesprek luisteren we graag uitgebreid naar jouw wensen en ideeën. Bovendien voeren we een grondige checkup van je woning uit. Waar zitten mogelijke pijnpunten bij het renoveren? Hoe zit het met de algemene stabiliteit? Zijn de waterleidingen, elektriciteit of sanitair aan vervanging toe? Is er een nieuwe dakbedekking nodig? Allemaal vragen die we op voorhand beantwoorden om nadien niet voor verrassingen te staan.
Voorbereiden
Op basis van onze grondige analyse en jouw dromen gaan we aan de slag om een bouwplan te maken. Welke werken moeten er precies gebeuren (energetische renovatie, nieuwe indeling van de ruimtes, interieurinrichting, materiaalkeuzes, ...)? En niet onbelangrijk: wat zijn de renovatiekosten? OBR staat garant voor een ijzersterke planning. Dankzij onze duurzame partnerships stellen we snel een deskundig team samen op maat van je project en garanderen we een vlot verloop van de werken.
Renoveren
Ons team van vakmensen start aan de verbouwing van jouw woning, appartement of bedrijfsruimte. Om het bouwproces zo vlot mogelijk te laten lopen, zorgen wij voor de volledige opvolging. Onze wekelijkse werfbezoeken en regelmatige updates maken dat je ten allen tijde over de juiste en recente informatie beschikt. Het zorgt er ook voor dat we perfect kunnen inspelen op eventuele onvoorziene omstandigheden.
Opvolgen
Eindelijk: de renovatiewerken zijn afgerond en jij beschikt over het eindresultaat waarvan je droomde! Wij zorgen dat bij de oplevering alles tot in het kleinste detail in orde is. Voor ons stopt de samenwerking hier echter niet. Heb je achteraf nog een vraag over bijvoorbeeld onderhoud of wil je een kleine aanpassing doen? Wij zijn slechts één telefoontje weg.

Zin om ons team te versterken?

Klaar om mee te werken aan unieke renovatieprojecten in de regio Geel? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste aannemers, vakmannen of andere partners. Geef ons dus snel een seintje of bekijk onze openstaande vacatures.

Wil je oprecht renoveren?

Heb je verbouw- of renovatieplannen? We zitten graag vrijblijvend samen om te luisteren naar jouw dromen en ze te helpen realiseren.